presentatie 20 mei 046 PeuterApeldoorn ofEnschede cropped

Per 7 september 2021 is Christoforus Kinderopvang op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de BSO.

Het gaat hier om de dinsdagmiddag van 14.30-18.30 uur en de donderdagmiddag van 13.00-18.00 uur.  Maandelijks is er een twee uur durend teamoverleg. Daarnaast zijn er mogelijkheden om in te vallen bij zowel de BSO als het kinderdagverblijf.

Over ons
Christoforus Kinderopvang locatie Apeldoorn is gevestigd in Apeldoorn west. Wij zijn een opvang met een KDV, PH en BSO die is gevestigd in hetzelfde pand als basisschool De Vijfster.
Wij bieden opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 13 jaar en wij  werken volgens de antroposofische visie.

Functieomschrijving en werkzaamheden
We zijn opzoek naar iemand die zijn (creatieve en actieve) kwaliteiten in kan zetten bij de BSO. Wij vinden communicatie belangrijk en zijn op zoek naar iemand die communicatief is ingesteld. Het is belangrijk dat je kan samenwerken met andere collega’s, maar ook zelfstandig kan werken. We vinden het fijn als je interesse/kennis hebt van de visie, maar dit is geen vereiste. De medewerkers kunnen je bijpraten en al doende zul je zien hoe de visie verworven is in ons pedagogisch handelen.
Verder bied je de kinderen een vertrouwde, veilige en warme omgeving waarin iedere kind in zijn eigen tempo zich kan ontwikkelen. Ook is het belangrijk dat je met zorg, aandacht en plezier werkt met kinderen.

Eisen:
- Diploma voldoet aan de diplomacheck
Pre:
- Woonachtig in een straal van 10 kilometer rondom Apeldoorn
- Kennis van de antroposofische visie

Wij bieden:
- Salaris conform de kinderopvang CAO
- Reiskostenvergoeding
- Mogelijkheid tot verdieping in de visie
- Coaching voor jou als professional
- Leuke en sfeervolle teams!

Ben jij enthousiast geworden en herken jij jezelf in deze vacature?
Mail jouw cv en motivatiebrief naar Kim de Weerd, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bij vragen kan je contact opnemen met Kim.