Ouders/verzorgers kunnen zitting nemen in een oudercommissie van een locatie van Christoforus Kinderopvang. Het doel van deze oudercommissies is het zo goed mogelijk behartigen van de belangen van de kinderen en hun ouders/verzorgers. Dit houdt in dat een oudercommissie adviesrecht heeft aangaande pedagogisch beleid, tarieven en enkele andere zaken.  

 

Praat mee

Als kinderopvangorganisatie zijn wij verplicht om per locatie een oudercommissie te hebben. Tegenwoordig zijn ouders/verzorgers vaak druk en lukt het niet altijd om dit soort dingen erbij te doen. Daarom wij zijn eigenlijk altijd op zoek naar ouders/verzorgers die het leuk vinden om mee te praten en die één van onze oudercommissies willen komen versterken. 

Heb jij interesse om zitting te nemen in een oudercommissie? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een bericht aan de leidinggevende van de locatie die door jouw kind wordt bezocht: Contactgegevens per locatie - Christoforus Kinderopvang.

 

BOinK

BOinK is de landelijke belangenvereniging voor ouders/verzorgers in de kinderopvang. Op hun website boink.info kun je uitgebreide informatie vinden over ouderparticipatie en wat daar allemaal bij komt kijken.

 

"Heerlijk om die blije gezichtjes weer te zien als ze van de BSO komen!"

Anonieme ouder