Kleineschalige kinderopvang op antroposofische basis

Christoforus Gastouderbureau biedt huislijke opvang waarbij vrij spel een grote rol speelt. Een kind treedt binnen in een liefdevolle en uitnodigende omgeving waarin het in eigen tempo de wereld mag ontdekken en alle ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

Zoek je opvang voor jouw kind?

Onze gastouders bieden kleinschalige kinderopvang waarbij er aandacht en ruimte is voor de eigenheid en ontwikkeling van het kind. In het contact tussen vraagouder en kind enerzijds en gastouder anderzijds staan respect, vertrouwen en betrokkenheid voorop.

Wij bemiddelen tussen ouders die opvang voor hun kind(eren) van 10 weken tot 13 jaar zoeken en gastouders die kinderen willen opvangen. Gastouders bieden voornamelijk dagopvang en (flexibele) buitenschoolse opvang.

Mocht je op zoek zijn naar warme en veilige kinderopvang in huiselijke kring, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Christoforus Gastouderbureau brengt de vraagouders in contact met geschikte gastouders en we staan garant voor kwaliteit van de opvang.

Wil je aansluiten als gastouder?

Onze gastouders ontvangen naast praktische en administratieve ondersteuning ook pedagogische en antroposofische begeleiding d.m.v. intervisie, cursussen en/of de inzet van een pedagogisch coach.

Wil je met Christoforus Gastouderbureau samenwerken op het gebied van huislijke opvang waarbij natuurbeleving, vrij spel en gezonde voeding belangrijk zijn, neem dan contact met ons op.

Het gastouderbureau kan de gastouder ook begeleiden bij de wettelijke stappen die gezet moeten worden om te kunnen werken als gastouder.

 

Christoforus Gastouderbureau

06 - 18 18 92 48

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uitgelicht archief

"Bij Christoforus Kinderopvang proberen wij kinderen zoveel mogelijk met duurzaam speelgoed en natuurlijke materialen te laten spelen."

Rick Dekkers, directeur Christoforus Kinderopvang