Beste ouders/verzorgers, Christoforus Kinderopvang wil binnen de driehoek Deventer-Holten-Zutphen een Bushcraft-BSO starten, een BSO middenin de natuur. Onze uitgangspunten:

  • Beschikbaarheid: Wij starten met opvang op maandagen en dinsdagen.
  • Duurzaam vervoer: Wij zullen kinderen met elektrische busjes ophalen bij hun school.
  • Biologische voeding: Kinderen krijgen bij ons zoveel mogelijk biologische voeding.
  • Gezellige binnenruimte: Voor als het echt slecht weer is, hebben wij terplekke de beschikking over een uitdagende en verzorgde binnenruimte.
  • Duurzaam speelgoed: Wij laten kinderen in aanraking komen met ‘open ended’ speelgoed dat zoveel mogelijk op duurzame wijze is vervaardigd.
  • Natuureducatie: Meerdere malen per jaar zullen professionals bij de BSO-groepen aansluiten om kinderen alles te vertellen over de natuur en (over)leven in de natuur.

Wij zijn benieuwd of hier animo voor is! Bij voldoende interesse gaan wij nog dit kalenderjaar van start! Wil je ons laten weten of je zou overwegen om je kind bij de Bushcraft-BSO te laten komen? Stuur een korte mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je interesse kenbaar te maken.

Christoforus Kinderopvang bestaat al enkele decennia en heeft meerdere KDV’s en BSO’s. Op onze verschillende locaties vangen gedegen professionals dagelijks honderden kinderen op.

Afbeelding1

Uitgelicht archief

"Pedagogiek is de kunst (…) een klimaat te scheppen waarin kinderen zich kunnen ontplooien."

Rudolf Steiner, grondlegger van de antroposofie